روش استخراج قهوه با کمکس و V60
قهوه ساز وی شصت و عصاره گیری با آن: مراحل دم آوری قهوه با قهوه ساز V60 همانند قهوه ساز کمکس است. با این تفاوت ها که: نحوه تا زدن فیلتر ها در این قهوه ساز یا مشابه آن مانند ست دریپر و سرور تایم مور، فرق میکند، میزان آسیاب کردن دانه های قهوه یکسان نیست، مدت زمان دم آوری یکی نمی باشد، تکنیک ریختن آب بر روی قهوه متفاوت است. در نهایت، انتخاب بین قهوهساز کمکس و V60 به سلیقه شما و تجربه دلخواه شما در تهیه قهوه بستگی دارد.هر کدام از این دو روش میتوانند تجربههای منحصر به فردی را برای دوستداران قهوه فراهم کنند. عصاره گیری کمکس چگونه است؟ استخراج قهوه با قهوهساز Chemex یک روش دستی و خاص است که به تولید قهوه با طعم تمیز، قوی و با کیفیت منجر می شود. در ادامه به فرآیند دم کردن قهوه با این قهوه ساز می پردازیم:
آماده سازی قهوه ساز و فیلتر آن: قهوهساز کمکس را بر روی فنجان یا قوری سرو مخصوص آن قرار دهید، فیلتر را تا زده و داخل دهانه نگه دارید. آب داغ را به منظور شستشوی فیلتر و قهوه ساز، بر روی آنها بریزید. آسیاب کردن قهوه: دان قهوه مورد استفاده را به میزان مناسب کمکس آسیاب کنید. تعیین میزان قهوه بستگی به تعداد فنجانهای مورد استفاده دارد. مرحله شکوفه زدن در کمکس: قهوه آسیا شده را در وسط فیلتر قهوه بریزید و آب داغ (درجه آب ۹۳-۸۵) را به قهوه ها اضافه کنید.
با ریختن آب گرم به مرور روی قهوه، استخراج قهوه آغاز میشود. در این مرحله، آب با دقت و به مقدار مناسب روی قهوه ریخته میشود. با تنظیم جریان آب، تماس یکنواخت آب با قهوه ایجاد می شود تا استخراج متوازن و کنترل شده شروع شود. افزودن آب بیشتر: کمی صبر کنید و سپس مابقی آب را بر روی قهوه بریزید. این کار را به طور متداول در ۲-۳ دور (براساس سلیقه شخصی) انجام دهید. صبر کنید و از مزه آن لذت ببرید: منتظر بمانید تا آب به تدریج از قهوه عبور کند و عصاره قهوه در فنجان یا قوری سرو جمع شود.
این فرآیند معمولا حدود ۲-۳ دقیقه زمان میبرد. با انجام این مراحل، شما میتوانید یک فنجان قهوه با مزه و عطر مطلوب با استفاده از قهوه ساز کمکس داشته باشید. عصاره گیری مهمترین مرحله در تهیه قهوه است، زیرا در این فرآیند، مواد مفید از قهوه به طور کامل خارج می گردنند و به آب منتقل می شوند. این فرآیند به استخراج اسانسها، روغنها و دیگر ترکیبات مفید از دانه های قهوه کمک میکند. عصارهگیری باعث ایجاد نوع و طعم خاصی در قهوه می شود. زمان و دما، دو عامل اساسی در این فرآیند هستند.
source: روش استخراج قهوه با کمکس و V60
Comments
Post a Comment