وظیفه تمپر و لولر چیست؟

تمپر لولر



تمپر قهوه اسپرسو مربوط به میزان فشاری است که بر روی قهوه های آسیاب شده درون پرتافیلتر، قبل از تماس آب داغ با آنها اعمال می شود. این فشار و زمان تماس، تأثیر زیادی بر طعم و کیفیت قهوه دارد. میزان نیروی مناسب باعث استخراج بهینه‌ی مواد محلول در قهوه می ‌شود. اگر فشار تمپر زیاد باشد، ممکن است قهوه تلخ یا بیش از حد عصاره گیری شود. در حالی که فشار تمپر کم می ‌تواند باعث قهوه‌ی ضعیف و غیرمطلوب شود. نیروی مناسب نیازمند تعادل بین فشار و زمان است تا بهترین عطر و طعم را به قهوه بدهد.
لولر قهوه اسپرسو که معمولا به عنوان ابزار توزیع یا تراز کننده قهوه شناخته می شود وسیله ای است برای فرم دادن و پخش کردن قهوه‌ قبل از استخراج. این ابزار به شکل استوانه‌ای طراحی می شود و با استفاده از فشار دستی یا مکانیکی، قهوه را درون پرتافیلتر پخش میکند. نقش لولر ها چیست؟ تراز کردن: هدف اصلی یک توزیع کننده، تراز کردن قهوه در داخل پورتافیلتر است تا از یک بستر قهوه ثابت و یکنواخت اطمینان حاصل کند.
افزایش یکنواختی: با به کارگیری یک حرکت دایره ای و یکنواخت، توزیع کننده به دستیابی به توزیع بهینه برای استخراج اسپرسو برتر کمک میکند. انواع توزیع کننده: توزیع کنندگان الگوهای حرکتی مختلفی را ارائه می دهند که بر نحوه تراز کردن تفاله های قهوه تأثیر می گذارد. این مدل ها عبارتند از: لولر مسطح، لولر ۴،۳،۲ پره، لولر با قابلیت تنظیم ارتفاع، … . تأثیر طراحی: طراحی و اندازه توزیع کنندگان هم مانند تمپرها، می تواند به طور قابل توجهی بر کیفیت و قوام اسپرسوی استخراج شده تأثیر بگذارد.
source: وظیفه تمپر و لولر چیست؟

Comments

Popular posts from this blog

قیمت اسپرسو ساز صنعتی

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

چایی یا قهوه؟