دم کردن قهوه با ایروپرس

ایروپرس



جف میگوید “در سال های اول، رقبای جدی تر سعی میکردند با همان نسبت ۱:۱۶ دمای آب ۹۰ درجه سانتیگراد و زمان دو دقیقه با کتل کار خود را پیش ببرند. نتیجه ی آن هم فنجان خوبی از قهوه بود. اما قهوه ی حاصل کمی تلخ و خشک بود. من به این نکته پی بردم که طعم تلخ آن ناشی از دمای بالای آن است و در دستورالعمل خود دمای آب را پایین آوردم و به ۸۶ درجه سانتیگراد رساندم”.و امروزه شرکت کنندگانی وجود دارند که با آبی با دمای ۷۵ تا ۷۹ درجه سانتیگراد به دم آوری قهوه می پردازند. جالب اینجاست که مارتین زمانی که در رقابت های سال ۲۰۱۴ در مقام دوم ایستاد، از ۸۰ گرم آب با دمای ۳۵ درجه و ۱۳۵ گرم آب در دمای ۹۲ درجه استفاده کرده بود. علاوه بر این مارتین میگوید که امروز فیلتراسیون آب برای قهوه ساز ایروپرس بیشتر مورد بحث قرار میگیرد و سطحی کاملا متفاوت دارد.
پالینا از یک رفرکتومتر برای اندازه گیری سطح عصاره گیری خود استفاده کرد. اما عصاره گیری چیست؟ و چگونه بر طعم قهوه اثرگذار است؟ عصاره گیری فرآیندی است که از طریق آن عطر و طعم قهوه برجسته می شود. با این حال همه ترکیب ها در یک زمان و یا نرخ مشخصی از عصاره گیری خود را نشان نمی دهند.
شما میتوانید، اسیدهای میوه ای، سپس شیرینی و تعادل، و در نهایت تلخی را عصاره گیری نمایید. این بدان معناست که با عصاره گیری میتوان طعم قهوه را تحت کنترل خود درآورد. پالینا میگوید “آنچه دستورالعمل دم آوری من را متمایز ساخته است استفاده از رفرکتومتر است، وسیله ای که سال های پیش در اختیار نبود.” او میگوید با استفاده از این ابزار توانسته است بهترین تعادل در اسیدیتی، شیرینی و بادی را به دست آورد.
source: دم کردن قهوه با ایروپرس

Comments

Popular posts from this blog

قیمت 3 اسپرسو ساز نیمه صنعتی پرفروش

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

مزایای اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی