بهترین روش تهیه قهوه کلد برو

قهوه کلد برو



مبانی تهیه قهوه کلد برو به این صورت است که در ابتدا باید این موارد را تهیه کنید. دانه های قهوه درشت آسیاب شده با آسیاب قهوه، قهوه ساز کلد برو یا ظرف پارچ مانند بزرگ، آب سرد یا هم دما با محیط و صاف شده، یک الک یا پارچه توری ریز و تمیز، صبر (سخت ترین عنصر برای یافتن. در قدم اول باید دانه های قهوه خود را عاقلانه انتخاب کنید. راز یک قهوه سرد عالی با دانه های قهوه عالی شروع می شود. دانه های قهوه با کیفیت بالا و تازه بو داده شده را از یک روسترهای محلی یا فروشگاه های آنلاین قابل اعتماد انتخاب کنید.

با قهوه های کشورهای مختلف و درجه های رست متفاوت آزمایش کنید تا مشخصات طعمی را پیدا کنید که متناسب با ذائقه شما باشد. سپس آسیاب قهوه را به درستی انتخاب کنید. برای دم کردن قهوه سرد، باید از آسیاب درشت استفاده کنید، اندازه ای مشابه شکر خام یا نمک دریا. آسیاب خیلی ریز می تواند منجر به استخراج بیش از حد دانه های قهوه شود. بهترین راه برای شروع به دم آوری سرد عالی برای ایجاد یک قهوه کلدبرو متعادل و خوش طعم استفاده از نسبت ۱:۸ می باشد. مثلا: ۱ فنجان قهوه آسیاب شده با 8 فنجان آب سرد.

حالا وقت آن است که ذرات قهوه و آب را ترکیب کنید. این مراحل را دنبال کنید: قهوه آسیاب شده را در ظرفی که شبیه به کوزه یا پارچ است، بریزید. البته راحت ترین کار خرید قهوه ساز کلد برو خانگی است. آب سرد یا هم دما با محیط را به آرامی اضافه کنید. هنگامی که قهوه سرد شما به عصاره گیری مورد نظر رسید، وقت آن است که قهوه را صاف کنید و لذت ببرید. به این صورت که: یک الک یا پارچه توری ریز روی یک ظرف یا قهوه ساز قرار دهید. آب سرد را به آرامی از صافی عبور دهید تا تفاله ها از عصاره قهوه جدا شوند.

source: بهترین روش تهیه قهوه کلد برو

Comments

Popular posts from this blog

قیمت 3 اسپرسو ساز نیمه صنعتی پرفروش

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

مزایای اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی