ست کامل باریستا

باریستا



تمپری که برای تمپ کردن قهوه استفاد می شود باید بدون خراش، خط و هرگونه آسیبی باشد. مت تمپر ابزاری است از جنس سیلیکون و یا چوب که برای قرار دادن تمپر بر روی آن ساخته شده است. مت تمپرها مدل های بسیار متنوعی دارند. به طور مثال در بعضی از تمپر مت ها قسمتی برای قرار دادن پرتافیلتر و لولر هم تعیبه شده است که کار باریستا را در زمان تمپ کردن بسیار راحت می کند.


پیچر شیر که به آن پارچ شیر هم گفته می شود، وسیله ای است معمولا مدرج که در زیر نازل بخار اسپرسو ساز قرار می گیرد. باریستا برای گرم کردن شیر، ایجاد فوم شیر و تهیه ی قهوه های لاته، کاپوچینو، … از پیچر استفاده می کند. پیچرها علاوه مدل های گوناگونی که دارند، دارای حجم های متفاوتی نیز می باشند.


شکل های زیبایی که بر روی انواع قهوه لاته، کاپوچینو، … کشیده می شوند، علاوه بر مهارت باریستا به ابزاری نیاز هست که به باریستا ازادی عمل بیشتری در طراحی فنجان قهوه بدهد. قلم لته آرت یکی از این ابزار است. قلم لته ارت با طراحی خاصی که دارد به باریستا این امکان را می دهد که طرح های خلاقانه تری را بر روی فنجان قهوه اسپرسو ایجاد کند.


کتل یا همان کتری، وسیله ای است برای دم کردن قهوه با استفاده از قهوه ساز های نسل سوم مانند کمکس. طراحی کتل به گونه ای است که امکان نظارت و کنترل بیشتر باریستا بر روند دم کردن قهوه را فراهم می کند.


پرتافیلتر که به نام های دسته گروپ و پرتافیلترصنعتی هم شناخته می شود، وسیله ای بسیار ضروری برای تهیه اسپرسو می باشد. دسته گروپ یا پرتافیلتر بخش و قطعه ای از دستگاه های اسپرسوساز نیمه اتوماتیک و اتوماتیک است که قهوه آسیاب شده برای عصاره گیری در سبد آن قرار گرفته و به قسمت گروپ اسپرسوساز متصل می شود.


باریستا فردی است که تخصص ا‌ش انوع قهوه بوده و به صورت کاملا حرفه‌ای به تهیه کردن قهوه‌ها و نوشیدنی های گرم مختلف مشغول می باشد. باریستا برای اینکه بتوانند قهوه ی بسیار خوش طعمی را آماده کند، نیاز به تجهیزات و لوازمی دارد که به این تجهیزات، لوازم جانبی قهوه ساز ها و یا لوازم مورد نیاز باریستا می گویند.


Comments

Popular posts from this blog

قیمت اسپرسو ساز صنعتی

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

چایی یا قهوه؟