طرز تهیه قهوه روی آتش

طرز تهیه قهوه روی آتش



رفتن به تفریح و گردش و سپری کردن زمان در طبیعت به همراه خرید قهوه و نوشیدن آن کاری بسیار لذت بخش است. به خصوص در این روزها که افراد به حدی درگیر کارهای روزانه خود هستند که فراموش می کنند چند ساعتی را به تجدید نیروی ذهنی و بدنی خود اختصاص دهند.

کاری در کشور فنلاند به صورت یک رسم انجام می شود. تهیه قهوه روی آتش در فضای باز، یک رسم قدیمی فنلاندی است و هنوز هم بخشی اساسی از گردش، پیشاهنگی، … در این کشور می باشد.

اگر شما خواهان انجام این رسم هستنید، یا اهل طبیعت گردی چه به صورت فردی و چه با گروه و کمپ کردن، این مقاله برای شماست. چون قرار است طرز تهیه قهوه بر روی آتش را در زمان کوتاه آموزش دهیم.
طرز تهیه قهوه روی آتش

قهوه ساز هایی زیادی برای تهیه قهوه برای گردش و طبیعت گردی وجود دارد اما همه آنها را نمی توان بر روی آتش قرار داد. با خرید قهوه ساز موکاپات روگازی و قهوه جوش به راحتی می توانید قهوه آماده کنید. اما درست کردن قهوه با این دو قهوه ساز متفاوت است که هر کدام را به صورت جداگانه توضیح می دهیم.
قبل از حرکت، دان قهوه را با آسیاب قهوه و با درجه ریز (کمی درشت تر از قهوه اسپرسو) آسیاب کنید. سپس زمانی که قصد تهیه کردن قهوه را دارید، مراحل زیر را انجام دهید.
ابتدا مخزن آب موکا‌پات را تا زیر سوپاپ پر کنید.
مخزن قهوه موکاپات را با قهوه پر کرده و سطح آن را با دست یا پیمانه قهوه صاف کنید. (یادتان باشد قهوه را فشرده نکنید).
مخزن قهوه را روی مخزن آب گذاشته و آن را می بندید.
موکا‌پات را روی شعله آتش گذاشته تا فرآیند عصاره گیری شروع شود. (بهتر است موکاپات را طوری قرار دهید که حرارت به کل سطح آن یکنواخت منتقل شود و همچنین بهتر است حرارت زیاد نباشد).
پس از چند دقیقه عصاره قهوه از خروجی موکا‌پات خارج می‌ شود. عصاره گیری را تا زمانی ادامه می‌دهیم که رنگ قهوه خروجی کاملا روشن شود.
درانتها موکاپات را از روی شعله برداشته و داخل فنجون قهوه بریزید.

Comments

Popular posts from this blog

قیمت 3 اسپرسو ساز نیمه صنعتی پرفروش

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

مزایای اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی