دم آوری قهوه با سایفون



قهوه ساز سایفون از پرطرفدارترین و زیباترین قهوه ساز های نسل سوم است. زیرا علاوه بر اینکه می توان با آن قهوه تهیه کرد، می توان به عنوان وسیله ای تزیینی برای آشپزخانه مورد استفاده قرار گیرد.

قهوه ساز سایفون که به آن قهوه ساز وکیوم پات (Vacuum Coffee Maker) هم گفته می شود از اولین قهوه ساز هایی است که با شروع موج سوم قهوه، وارد صنعت قهوه شد.

تاریخچه قهوه ساز سایفون

درمورد اینکه قهوه ساز سایفون در چه سالی و در کجا برای اولین بار ساخته شد، دو نظریه وجود دارد. این دو نظریه به قرار زیر هستند.
در دهه ۱۸۳۰ توسط فردی آلمانی به نام لوف در آلمان برای اولین بار ساخته شد.
در سال ۱۸۴۰ فردی به نام مادام وسیو در فرانسه این دستگاه را ثبت اختراع کرد.
طرز تهیه قهوه با سایفون

آماده کردن قهوه با قهوه ساز سایفون بسیار راحت می باشد. اما نباید انتظار داشت که در همان دفعات اول به طعم و مزه ایده آل رسید. قطعا با تمرین و تکرار به طعم دوست داشتنی خود می رسید.

برای درست کردن قهوه با این قهوه ساز مراحل زیر را انجام دهید.

در اولین قدم باید دان قهوه را آسیاب کرد. برای دم کردن قهوه با سایفون باید دانه های قهوه را در اندازه متوسط آسیاب کرد. اندازه دانه های قهوه باید کمی از اسپرسو درشت تر باشد.

بعد از آُسیاب کردن قهوه، آب را در درون قوری قهوه زیرین می ریزیم. سپس فیلتر مخصوص این قهوه ساز را درون قوری قهوه بالایی قرار داده و فنر آن را از درون لوله ای که این دو قوری را به هم متصل می کند، عبور می دهیم.

سایفون را بر روی حرارت قرار می دهیم. حرارتی که برای این قهوه ساز مناسب است، وارمر و برنر می باشد. زمانی که آب به جوش آمد از لوله اتصال دهنده دو قوری بالا رفته و وارد مخزن قهوه می شود.

در این زمان پودر قهوه را به آب اضافه می کنیم و با یک قاشق یا یک ابزار دیگر آن را هم می زنیم تا آب و پودر قهوه به خوبی با هم ترکیب شوند.

بعد از گذشت چند دقیقه قهوه ساز سایفون را از روی حرارت برمیداریم. با کم شدن حرارت خلا موجود در قوری زیرین باعث می شود عصاره قهوه از قوری بالایی به قوری پایینی ریخته شود.

بعد از اینکه کاملا عصاره قهوه به مخزن پایینی وارد شد، مخزن بالایی را برداشته و قهوه ای که آماده شده است را در درون فنجان می ریزیم.

Comments

Popular posts from this blog

قیمت 3 اسپرسو ساز نیمه صنعتی پرفروش

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

مزایای اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی