طرز تهیه قهوه فوری


بر طبق تحقیقات تقریبا نیمی از مردم دنیا ترجیح می‌دهند، برای رفع خستگی خود به جای استفاده از قهوه ساز و آماده کردن قهوه از قهوه‌های فوری استفاده کنند. بین سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۴ مصرف و فروش این قهوه سه برابر گشته است.

اما اصلا قهوه‌ی فوری چیست؟چرا انقدر محبوب است و کدام نوع قهوه فوری برای نوشیدن مناسب‌تر است؟

آیا قهوه‌ی فوری یک قهوه‌ی واقعی است؟

پاسخ این است! بله، قهوه فوری یک قهوه واقعی است، اما دانه‌های قهوه‌ای که درون آن مشاهده می‌کنید، به‌هیچ‌عنوان دانه‌های طبیعی قهوه نیستند.

قهوه محصولی از خانواده توت‌هاست که اغلب اوقات میوه آن به دلیل ظاهر قرمز و گیلاس مانندش، گیلاس قهوه نامیده می‌شود. در داخل هر گیلاس دو دانه وجود دارد(مگر نوع خاصی از گیلاس‌ها که دانه‌ قهوه را از هم جدا نمی‌کند). تولیدکنندگان قهوه، گیلاس‌ها را برداشت می‌کنند و بعد آن‌ها را در پروسه‌ی فرآوری قهوه قرار می‌دهند تا میوه قهوه از آن جدا می‌گردد. روش‌های متفاوت فرآوری باعث ایجاد تفاوت در طعم قهوه‌ی حاصل می‌گردد. پس از آن دانه‌ها خشک شده، رست می‌شوند و برای دم آوری آماده می‌گردند.

در پایان این مرحله است که راه قهوه‌ی فوری و قهوه‌ های دیگر از هم جدا می‌شود.

امروزه به دلیل استقبال زیاد از قهوه فوری، تعداد کارخانه هایی که دست به تولید قهوه فوری زده اند، رو به افزایش است. اما همه آنها قهوه باکیفیتی را تولید نمی کنند. بهترین آنها عبارتند از: استارباکس (Starbucks), برند قهوه جیکوب (Jacob’s Coffee), برند قهوه فولگرز (Folgers)

طرز تهیه قهوه فوری :source

Comments

Popular posts from this blog

قیمت 3 اسپرسو ساز نیمه صنعتی پرفروش

بهترین ترازوی دیجیتال چیست؟

مزایای اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی